Starters & studenten

Header-Image

Ben jij student aan een lerarenopleiding, starter op de arbeidsmarkt of net begonnen in het onderwijs? CNV Onderwijs adviseert en ondersteunt jou graag in je loopbaan. Op deze pagina’s vind je onder andere informatie over stages, contracten, vacatures en solliciteren.

 

Checklist afstuderen

Om je laatste studiejaar goed af te sluiten als student en je voor te bereiden op het nieuwe schooljaar als leerkracht hebben wij de checklist hiernaast voor jou ontwikkeld. Zo vergeet je niks, maak je optimaal gebruik van jouw rechten en ben je goed op de hoogte van je mogelijkheden. Kun jij alles afvinken? Klik hier voor meer informatie over de items op de checklist!

 

 

Hulp nodig bij het opstellen van je sollicitatiebrief en cv?

Wij helpen je graag op weg! Wanneer je lid bent, kun je je brief en cv door ons laten checken op spelling, zinsopbouw, logica, stijl en toon.

Stuur direct je sollicitatiebrief en cv op.
* Vermeld daarbij je lidmaatschapsnummer

Events en nieuws

Op zaterdag 11 november vond het inspiratie-event ENERGIZER plaats in de VGZ Campus in Arnhem. Het was een geslaagde dag waar jonge onderwijsprofessionals verschillende workshops volgden, bijvoorbeeld over timemanagement en coöperatieve structuren. Ook konden deelnemers een LinkedIn-foto laten maken, een yogasessie volgen of genieten van een ontspannende massage. Wij hopen dat iedereen net zo’n topdag heeft gehad als wij!

 

Contact

Wil je contact met ons opnemen? Dit kan via mail starteninhetonderwijs@cnv.nl of telefonisch 030 751 1003.