Staak mee

12 december: samen staken voor goed onderwijs!

De kwaliteit van het primair onderwijs staat onder druk. € 1,4 miljard is nodig voor meer waardering, een eerlijk salaris en minder werkdruk. Daarom staken we op 12 december opnieuw voor goed onderwijs in Nederland. Wat gaan we doen?

Inhoudelijk programma, de onderwijsfilm Wonder

Samen maken we de staking zichtbaar en voelbaar. Kom met je collega’s naar een bioscoop bij jou in de buurt. Daar zie je als lid van CNV Onderwijs gratis de onderwijsfilm Wonder. Deze film gaat over het actuele thema pesten op school. Na de film gaan we samen in gesprek over het thema en het onderwijs. Bekijk hier de lijst met deelnemende bioscopen. Wil je collega's bekend maken met deze actie, download dan hier de poster.

STAAK MEE! VOLG DE 3 STAPPEN:

 1. Reserveer nu jouw gratis plaats in de bioscoop
  Alleen met een reservering kun je de zaal in! Reserveren kan met je eigen persoonlijke lidmaatschapsnummer.Reserveer hier direct een plaats in de bioscoop.
  Na het reserveren ontvang je via e-mail een ticket voor de bioscoop. Persoonlijk lidmaatschapsnummer ontvang je per e-mail op 28 november, 1 december, 5 december, 7 december en op de stakingsoproep bij het Schooljournaal van 9 december.Heb je geen e-mail ontvangen? Vul dan dit formulier in, dan sturen wij je lidmaatschapsnummer zo spoedig mogelijk toe.
 2. Koop een kaartje voor je collega’s
  Kom je samen met collega’s, die geen lid zijn van CNV Onderwijs? Koop dan direct een kaartje voor je collega’s. Niet-leden betalen € 10 (incl. consumptie).
 3. Registreer je als staker in de bioscoop. Neem je stakingsoproep + ticket mee op 12 december
  Bij het Schooljournaal van 9 december ontvang je jouw stakingsoproep per post. Neem op 12 december je stakingsoproep + ticket (e-mail bevestiging reservering bioscoop) mee naar de bioscoop.

Word nu lid

 • Samen staan we sterk: voor een eerlijk salaris en minder werkdruk.
 • Samen voeren we de druk op. En staken als het nodig is.
 • Bij staken heb jij als lid recht op een stakingsuitkering.
 • Daarnaast zorgen wij voor: goede arbeidsvoorwaarden (cao) en rechtsbijstand werk én privé.

CNV-Onderwijs-button-lidmaatschap-eerste-6-maanden-50%-korting

Collega lid maken?

Wil jij een collega lid maken? Dan ontvang je een cadeaubon t.w.v. €25,-. Geef hem of haar op via www.cnv-actie.nl

Let op: nieuwe leden ontvangen tijdelijk de eerste 6 maanden 50% korting. Dit is een speciale actie voor leden in het PO in verband met de staking.

Doel acties
Veelgestelde vragen
Heel jaar actie
Eerdere acties
Word nu lid

Laatste nieuws

{"speed":"500","height":"400","pause":"1000000"}