header_campagnepagina_samen 12 september
Staking 12/9

Woensdag 12 september staakt het primair onderwijs in Zuid-Holland en Zeeland. Onder het motto Hart voor Onderwijs voeren we actie goed onderwijs in Nederland.

Het extra geld voor de nieuwe cao en het werkdrukakkoord laat zien dat actie voeren helpt! Maar we zijn er nog niet. Meer geld blijft nodig voor meer waardering, een eerlijk salaris en de aanpak van het lerarentekort.

De urgentie is hoog en het lerarentekort is enorm. Iedere dag worden er klassen naar huis gestuurd omdat er niet genoeg leraren zijn. Daarom roept CNV Onderwijs jou op tot staken. Jouw stem en steun zijn daarbij cruciaal!

Programma en locaties
Rotterdam is op 12 september de hoofdlocatie voor de staking. Daarnaast zijn er een aantal regionale actiepunten op de Zeeuwse en Zuid-Hollandse eilanden. Aan het programma wordt op dit moment hard gewerkt. De exacte locaties, de tijden en de invulling van het programma worden na de zomer bekend. Blijf op de hoogte via Facebook, onze e-mailnieuwsbrieven en deze website!

Vrijwilligers nodig!
De organisatie van een staking is een megaklus. Hiervoor hebben wij veel vrijwilligers nodig. Help jij mee op 12 september? Meld je hier aan als vrijwilliger!

Kom samen in actie!
Laat zien dat er meer geld nodig is voor het primair onderwijs. Kom samen met je collega’s in actie!

Akkoord werkdruk + extra salaris (CAO)
Doel acties
Veelgestelde vragen
Eerdere acties
Word nu lid

Laatste nieuws

{"speed":"500","height":"400","pause":"1000000"}