Filmdag 2020: Voor iedereen die in het onderwijs werkt!

filmdag2020

Ook in 2020 komt er weer een CNV Onderwijs filmdag op zaterdag 18 april in het Focus Filmtheater in Arnhem en bij het Louis Hartlooper Complex in Utrecht.

Iedereen die werkzaam is in het onderwijs is van harte welkom dus ook werknemers die niet lid zijn van een vakbond of lid zijn van een andere vakbond dan CNV Onderwijs zijn van harte welkom op alle locaties.

We gaan ook dit jaar weer een prijswinnende bioscoopfilm vertonen gerelateerd aan een actuele ontwikkeling in het onderwijs en de middag gezellig afsluiten met een door ons aangeboden drankje.

In de film van dit jaar wordt heel goed voelbaar gemaakt dat we voor veel jongeren/ pubers in een ingewikkelde tijd leven vol moeilijke keuzes, teenage angst, vloggers en peer group pressure.

Waarom een filmdag?

CNV Onderwijs is niet alleen een vakbond, maar ook een vakvereniging die mensen uit het onderwijs samenbrengt. Naast je dagelijkse werkzaamheden, kan het ook prettig zijn om via een film op situaties in je werk te reflecteren met collega’s van andere scholen en onderwijssectoren. De filmdag biedt niet alleen een ontspannen middag maar ook de mogelijkheid om dit actuele onderwerp bespreekbaar te maken en ervaringen, ideeën en tips uit te wisselen onder het genot van een drankje en in een ontspanning setting.

Voor wie?

De filmdag is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is in de diverse onderwijssectoren (PO, VO, MBO en HBO). Nodig vooral collega’s vrienden en kennissen uit die ook werkzaam zijn in het onderwijs.

Praktische informatie

Datum: 18 april 2020
Tijd:
12.00 – 16.00 uur
Locaties: Focus Filmtheater in Arnhem, Louis Hartlooper Complex in Utrecht
Kosten: leden gratis, niet leden € 10,- (inclusief 2 consumpties)

Extra informatie: De film is ondertiteld en ook toegankelijk voor slechthorenden. Als ondersteuning voor slechthorende filmbezoekers zijn alle zalen van Focus Filmtheater voorzien van het Sennheiser CinemaConnect systeem en daarnaast beschikt Focus Filmtheater ook over 2 rolstoelplekken. Het Louis Hartlooper complex beschikt niet over het Sennheiser connect systeem en heeft 1 rolstoelplek.

Wil je gebruik maken van de rolstoelplekken, neem dan contact op met Arno van Zanten, a.vanzanten@cnv.nl