Laten we gewoon weer gaan lesgeven!

Uit onderzoek blijkt dat 92% van de leerkrachten, schoolleiders en onderwijsassistenten administratie als grootste oorzaak aanwijst voor de werkdruk. Dit moet anders! En dit kan anders! Wij komen met de Werktruck bij jullie langs om de rompslomp op te halen.

werktruck-cnv-onderwijs-wat-doen-we?

Af van de rompslomp

Je werk is leuk en geeft je energie maar hoe ga je om met alle administratieve rompslomp? Hoe ga je om met alle procedures en regels? En wat doe je als ouders opvoedkundige taken bij je neerleggen? Hoe voorkom je dat de werkdruk bij jezelf te hoog wordt? Daarom komen we bij jullie langs!

In de kliko ermee!

Wij bieden heerlijke koffie en een goed gesprek. En wij willen graag bij jullie ophalen waar jullie tegen aan lopen. Deze belangrijke input brengen wij symbolisch met een kliko naar Minister Slob in Den Haag.

Meld je aan

Jij bent er voor anderen en wij zijn er voor jou. Jij hebt het al druk genoeg met lesgeven. Dus wij zijn jouw stem naar Den Haag. Meld je werkdruk online en klik op de onderstaande button. Of heb je interesse dat we bij jouw school langskomen? Dat kan ook!