28 november 2017

Samen staken op 12 december voor goed onderwijs

De kwaliteit van het primair onderwijs staat onder druk. € 1,4 miljard is nodig voor meer waardering, een eerlijk salaris en minder werkdruk. Daarom staken we op 12 december opnieuw voor goed onderwijs in Nederland. Wat gaan we doen?

Inhoudelijk programma, de onderwijsfilm Wonder
Samen maken we de staking zichtbaar en voelbaar. Kom met je collega’s naar een bioscoop bij jou in de buurt. Daar zie je als lid van CNV Onderwijs gratis de onderwijsfilm Wonder. Deze film gaat over pesten op school, een actueel thema. Na de film gaan we samen in gesprek over het thema en het onderwijs.

STAAK MEE! VOLG DE 3 STAPPEN:

1. Reserveer nu jouw gratis plaats in de bioscoop 
Alleen met een reservering kun je de zaal in! Reserveren kan via de website met je eigen persoonlijke lidmaatschapsnummer. Na het reserveren ontvang je via e-mail een ticket voor de bioscoop.

Reserveer hier direct een plaats in de bioscoop.

2. Koop een kaartje voor je collega’s 
Kom je samen met collega’s, die geen lid zijn van CNV Onderwijs? Koop dan direct een kaartje voor je collega’s via dezelfde website. Niet-leden betalen € 10 (incl. consumptie).

3. Registreer je als staker in de bioscoop. Neem je stakingsoproep + ticket mee op 12 december
Bij het Schooljournaal van 9 december ontvang je jouw stakingsoproep per post. Neem op 12 december je stakingsoproep + ticket (e-mailbevestiging reservering bioscoop) mee naar de bioscoop.

Kom op 12 december samen met je collega’s naar de bioscoop voor manifestatie, ontmoeting en een goed gesprek over het onderwijs. Laat zien dat er meer geld nodig is voor het primair onderwijs. Jouw stem en steun zijn cruciaal!

Ga direct naar www.samenvoorgoedonderwijs.nl en reserveer jouw plaats.