4 november 2019

Laatste informatie over staking 6 november

Foto: Diederik van der Laan/Dutch Photo Agency

Woensdag staken we! Leraren, onderwijsondersteuners en schoolleiders vragen gezamenlijk aandacht voor de problemen in het onderwijs.

Aan deze dag zijn turbulente dagen vooraf gegaan, met veel onduidelijkheid over deze staking en over de geplande bijeenkomsten. Daarom voor alle duidelijkheid: de geplande bijeenkomsten en manifestaties gaan gewoon door! Wie dat wil, is dus nog steeds welkom bij de manifestaties in Amsterdam, Leeuwarden en Eindhoven, of de mobiele podia in Almere, Enschede, Zwolle en Arnhem. Zie voor meer informatie: www.investeer-in-onderwijs.nl.

Stakingsuitkering en ondersteuning

Iedereen die lid is van CNV Onderwijs en zich voor 6 november (23.59 uur) als staker heeft geregistreerd, ontvangt eind november een e-mail of brief waarmee een stakingsuitkering kan worden aangevraagd. Wie kan aantonen dat de werkgever op de stakingsdag geen loon heeft doorbetaald, ontvangt van ons een stakingsuitkering. Leden met een werkgever die zich verzet tegen deze staking, doordat vrijdag de stakingsoproep was ingetrokken, kunnen bij CNV Onderwijs terecht voor juridische ondersteuning.

Stakingsregistratie

Wie zijn mail met stakingsoproep al heeft verwijderd en deze niet meer terug kan halen, moet contact opnemen met CNV Info via 030 7511003.