12 januari 2018

Enquête Staat van de Leraar

In 2018 wordt de vierde editie van de Staat van de Leraar gepresenteerd. De redactie, bestaande uit een viertal leraren, heeft een korte enquête opgesteld en uitgezet in het PO, VO, SO en MBO. De Onderwijscoöperatie faciliteert dat proces.

De Staat van de Leraar 2018 wordt op 11 april gepresenteerd tijdens het congres van de Inspectie van het Onderwijs. De Staat van de Leraar wordt tijdens de bijeenkomst overhandigd aan de minister van Onderwijs, tegelijk met de Staat van het Onderwijs, de Staat van de Leerling en de Staat van de Schoolleider.

CNV Onderwijs is trots op wat leraren allemaal bereiken in de klas. We vinden het belangrijk om het beroep van leraar positief te benaderen. Dit jaar ligt de focus dan ook op de positieve kant van het beroep van de leraar, met name het plezier dat leraren in hun werk hebben. Doe mee en laat je stem horen. Het invullen van deze korte enquête kan tot 1 februari en kost ongeveer 10 minuten. Doorsturen naar collega’s mag uiteraard ook!

Doe jij ook mee? Klik hier voor de vragenlijst of kopieer het volgende adres in je webbrowser https://oig.questionpro.com/t/ALziuZbLJV