12 juni 2019

Consultatieronde Curriculum.nu

datum:17 – 21 juni 2019
locatie:Zwolle, Amsterdam, Eindhoven of Utrecht
tijd:vanaf 13:00 uur
partners:FCP en Kunsten’92

Wil je met collega’s ervaringen uitwisselen en een laatste advies meegeven over het laatste tussenproduct Curriculum.nu van ontwikkelteam Kunst & Cultuur? Kom dan naar één van de drie regiobijeenkomsten of de landelijke erfgoedbijeenkomst.

Alle ontwikkelteams hebben in de laatste tussenproducten de bouwstenen en adviezen uitgewerkt. Ook is de samenhang tussen de verschillende leergebieden weergegeven. De opzet van deze reeks bijeenkomsten is om in kleine groepjes na te gaan wat het betekent om met het product aan de slag te gaan op school of bij een culturele instelling. Centraal staat dus de mogelijke vertaling naar de praktijk. Vanuit de gedeelde ervaringen geven wij het ontwikkelteam nog wat adviezen mee voor de laatste fase.

Aan het einde van iedere bijeenkomst bespreken we met elkaar hoe we denken het document te kunnen gebruiken in de dagelijkse (toekomstige) praktijk. Voor zover mogelijk bundelen wij alle ervaringen om die vervolgens terug te koppelen naar het ontwikkelteam. Let op: anders dan tijdens de vorige consultatieperiodes gaan we niet specifiek in op vragen uit het ontwikkelteam die we via de presenterswall verzamelden. Dit betekent dat iedereen op individueel niveau alsnog via de website zijn eigen feedback kan geven.

Praktische informatie

Wil je bij één van bijeenkomsten zijn? Meld je dan aan via onderstaande link. De regiobijeenkomsten zijn op 17, 18 en 19 juni in respectievelijk Zwolle, Amsterdam en Eindhoven. De landelijke erfgoedbijeenkomst is op 21 juni in Utrecht. We starten steeds om 13:00 uur. Nadere gegevens over de exacte locaties communiceren we zo spoedig mogelijk.

Voor meer informatie: https://www.lkca.nl/primair-onderwijs/curriculumnu/agenda/regiobijeenkomsten-curriculumnu-juni-2019