23 oktober 2019

Benieuwd naar de herziening van het curriculum? Bekijk het webinar op 30 oktober!

In het afgelopen anderhalf jaar hebben 125 leraren en 18 schoolleiders voor negen leergebieden voorstellen opgesteld voor de integrale curriculumherziening van het basis- en voortgezet onderwijs. Kortom, zij hebben zich gebogen over de vraag wat alle leerlingen moeten kennen en kunnen. Op 10 oktober zijn deze voorstellen overhandigd aan de minister van basis- en voortgezet onderwijs. Je kunt de definitieve voorstellen vinden op www.curriculum.nu.

Ben je benieuwd naar het proces van de curriculumherziening, en wat deze herziening voor jouw school betekent? Dan nodigen wij je van harte uit om deel te nemen aan onze interactieve webinar op woensdag 30 oktober.

In het eerste deel van deze interactieve webinar zetten een leraar uit een ontwikkelteam, een schoolleider van een ontwikkelschool en de directeur van Curriculum.nu de achtergrond en het proces nog eens op een rij. Daarna beantwoorden zij vragen van de kijkers. Je kunt daarbij denken aan vragen zoals: ‘Wat betekent deze curriculumherziening voor mij en mijn team? of ‘hoe gaan we nu verder, nu de opbrengsten zijn overhandigd aan de minister?’

Wanneer en hoe?
Datum en tijd: woensdag 30 oktober van 16.00 tot 17.00
Klik hier om je aan te melden.  (de inschrijving verloopt via de website van de VO-raad).

Je ontvangt enkele dagen voor het webinar een e-mail met daarin de login-gegevens en de instructies voor het webinar.