Trainingen CNV Academie

CNV Academie biedt ondersteuning, begeleiding en training in alle lagen van het onderwijs. Dat gebeurt door middel van individuele cursussen of door maatwerk op locatie. CNV Academie biedt jou en je collega's training, coaching, advies, studiedagen en workshops. Bekijk ons trainingsaanbod!

Basistraining (G)MR

Wij komen naar jullie toe om samen met jullie een sterke, overtuigende medezeggenschapsraad op te bouwen. We reiken je de instrumenten aan waarmee je op een goede manier aan de slag kunt. Maar we zorgen er ook voor dat jullie ingelezen raken in de relevante regelgeving. Samen verkennen we de mogelijkheden en de grenzen. De basistraining (G)MR is dus een training op maat!

Grip op communicatie

Hoe spreken mensen, hoe drukken ze zich uit, hoe communiceer je zelf? Je leert je eigen stijl van communiceren kennen, want die blijft je basis: communicatie hoort dicht bij jezelf te staan. Wij geven je controle over die eigen stijl en brengen je bij hoe je, door je eigen instelling te veranderen, een betrokken communicator wordt. Je leert je boodschap gericht overbrengen.

MR Partnerschap

CNV Academie biedt een breed programma van  trainingen en workshops voor medezeggenschapsraden zodat jullie je werk nog beter kunnen doen. Je kunt als MR-lid dus altijd bij CNV Academie terecht. Bij een Partnerschap is dit natuurlijk nog laagdrempeliger. Je kunt altijd op onze kennis en kunde vertrouwen en omgekeerd zijn wij natuurlijk altijd benieuwd naar jullie ervaringen als (G)MR.

Tot 50% korting op trainingen

Als CNV-lid krijg je tot 50% korting op alle individuele trainingen.