Adverteren in Schooljournaal

Schooljournaal is hét blad van CNV Onderwijs met een oplage van maar liefst 52.000 exemplaren. Hij wordt elke drie weken verstuurd naar de leden, bestaande uit leraren, onderwijsondersteuners en directieleden in basis-, speciaal- en voortgezet onderwijs, mbo en hbo. Ook veel gepensioneerde onderwijswerknemers zijn lid van CNV Onderwijs en ontvangen het blad. Verder ligt het in de personeelskamers van bijna alle scholen, bij veel media en in bibliotheken. Het blad stelt de lezers op de hoogte van ontwikkelingen in het onderwijs en van diverse trainingen, congressen, evenementen en ledenvoordelen. Schooljournaal is dus hét medium om een grote, brede én geïnteresseerde doelgroep te bereiken voor personeelsadvertenties.

Schoolvacatures

Is er een vacature op je school beschikbaar? Plaats deze dan in Schooljournaal, want daarmee bereik je jouw toekomstige collega’s gegarandeerd. De personeelsadvertentie wordt ook nog eens gratis geplaatst op de vacaturesite van CNV Onderwijs. De best bezochte pagina van cnvo.nl! Zo bereik je heel direct een grote groep professionals uit het onderwijs. Niet alleen werkzoekenden vinden eenvoudig jouw vacature, ook de grote groep ‘onbewust zoekenden’ mist de advertentie niet.

Voordelen

  • Zeer aantrekkelijke plaatsingstarieven vergeleken met de reguliere media.
  • Mits de advertentie niet wordt aangeleverd via een extern reclamebureau, betaal je GEEN BTW.
  • Twee voor de prijs van één: plaatsing in Schooljournaal en op www.cnvonderwijs.nl.
  • Gratis doorplaatsing naar onze vacaturepagina.
  • Gratis opmaak van de advertentie.
  • Direct en gericht contact met een grote geïnteresseerde doelgroep.
  • Bereik ook onbewust zoekenden.
  • Full colour mogelijk.
  • Logo-administratie: Elk ontvangen logo wordt opgeslagen in onze logo-administratie. Je hoeft dus het logo alleen de eerste keer mee te sturen. Deze service is gratis.

Personeels- en zakelijke advertenties

Uiterlijk woensdag 14.30 uur anderhalve week vóór de zaterdag van verschijnen. Plaatsing gegarandeerd wanneer gemeld vóór maandag 16.30 uur.

Voor advertenties werkt Schooljournaal samen met advertentie-aquisitiebureau Recent:

Ray Aronds
OnderwijsMedia
E-mail: sales@onderwijsmedia.nl
Postbus 17229
1001 JE Amsterdam
Tel. (020) 330 89 98
http://www.onderwijsmedia.nl

Aanleveren of vragen over advertenties mailen naar sales@onderwijsmedia.nl.