Onderwijsmagazine Schooljournaal

Lid van CNV Onderwijs? Dan krijg je elke drie weken Schooljournaal, hét vakblad voor onderwijsmensen. In Schooljournaal lees je wat er speelt in het onderwijs, wat je collega’s doen en denken, hoe het op andere scholen gaat, wat de politiek voor plannen smeedt en wat CNV Onderwijs voor je doet.

Adverteren in Schooljournaal

Adverteren voor een bereik van minstens 52.000 onderwijsmensen? Dat kan. Iedere drie weken ontvangen de leden van CNV Onderwijs, bestaande uit leraren, onderwijsondersteuners en directieleden in basis-, speciaal- en voortgezet onderwijs, mbo, hbo en gepensioneerde onderwijswerknemers het blad op hun huisadres. Ook ligt Schooljournaal in de personeelskamers van bijna alle scholen, bij veel media en in bibliotheken. Daarmee is Schooljournaal hét medium om een grote, brede én geïnteresseerde doelgroep te bereiken door uw (personeels)advertentie.
Meer informatie over adverteren in Schooljournaal.

Los abonnement

Schooljournaal is onderdeel van het lidmaatschap van CNV Onderwijs. Voor scholen, bibliotheken en (onderwijs)instellingen is het ook mogelijk om een los abonnement op het blad te nemen. De kosten hiervoor bedragen € 150,- per jaar. Een los abonnement aanvragen kan via de ledenadministratie.

Ideeën en suggesties?

Ideeën en suggesties voor een artikel of onderwerp in Schooljournaal zijn van harte welkom. Geef uw suggesties door via het contactformulier.

Schooljournaal nr 9 - 30/06/2018

In het laatste Schooljournaal onder meer:

Alles over de nieuwe cao's PO en VO

CNV Onderwijsvoorzitter geeft oplossingen passend onderwijs

Jeugdzorg en onderwijs trekken samen op in Almere

Stagiaires spreken vrijuit

 

 

 

Uit de ouwe doos