Contributieteruggave CNV Onderwijs

Belastingvoordeel oplopend tot 40%

Als lid kun je een groot deel van je contributie terugverdienen. Het voordeel kan oplopen tot zo'n € 90. In veel cao's spreken we af dat je als lid jaarlijks je vakbondscontributie via je werkgever kunt aftrekken van de belasting.

Automatisch bericht contributieteruggave CNV Onderwijs

Is het belastingvoordeel in jouw cao geregeld en dus voor jou van toepassing, dan krijg je in het najaar automatisch bericht met meer informatie. Een ingevuld formulier kun je ondertekenen en inleveren bij je werkgever. De werkgever is verplicht deze verklaring in te nemen en voor de uitbetaling te zorgen.

Controleer je gegevens en geef wijzigingen aan ons door!

Door gebruik te maken van deze regeling kunnen leden in loondienst tot ruim 40% van de betaalde contributie terugkrijgen via hun werkgever. Zorg daarom dat wij altijd over jouw actuele gegevens beschikken. Wijzig je gegevens zelf via mijn.cnvconnectief.nl; mocht dit niet lukken dan kunt je je wijzigingen ook doorgeven aan de ledenadministratie via het contactformulier.

Einde dienstverband of andere werkgever in 2017?

Verwacht je in 2017 (bijvoorbeeld vanwege pensioen of om een andere reden) te stoppen met werken? Dat kan gevolgen hebben voor het moment waarop je het netto contributievoordeel moet aanvragen. Neem in die situatie contact op met de ledenadministratie.

Vragen?

Vragen? Kijk op de pagina met antwoorden op veelgestelde vragen of neem contact met ons op.