Maand van het voortgezet onderwijs

Conn_Ond 2018-1001 Maand van VO_header website 840x330

Jij bent er voor je leerlingen, wij zijn er voor jou.

Jij bent er voor je leerlingen, wij zijn er voor jou.
In het onderwijs werk je iedere dag aan de toekomst van nieuwe generaties. Je houdt veel ballen in de lucht en vliegt heen en weer om alles op tijd af te krijgen. In deze hectische omgeving wil je jezelf nog wel eens vergeten. Wij doen dat niet.

Speciaal om die reden hebben we de maand november uitgeroepen tot Maand van het Voortgezet Onderwijs, om ook de docenten, maar zeker ook het onderwijzend personeel in die sector even in het zonnetje te zetten.
Van 18 oktober t/m 30 november hebben we een speciale actie voor nieuwe leden uit het voortgezet onderwijs.
Jullie ontvangen een Kunst & Cultuur kaart ter waarde van €30, te besteden bij musea maar ook in het theater. Geniet nu van een welverdiend cultureel uitje om even bij te komen van alle werkdruk.


Voordelen lidmaatschap CNV Onderwijs. Wij zorgen voor:

  • Goede arbeidsvoorwaarden (cao)
  • Volledige rechtsbijstandsverzekering voor werk en privé
  • Gratis persoonlijk advies
  • Iedere drie weken het onderwijsmagazine Schooljournaal
  • Onderwijsevenementen, trainingen en cursussen
  • Een groot netwerk van 52.000 collega’s

Wat wordt mijn contributie?


Goede arbeidsvoorwaarden (cao)

Als lid kun je meebeslissen over je eigen arbeidsvoorwaarden. Dagelijks wordt er met werkgevers onderhandeld over zaken zoals je loon, pensioenregelingen en kinderopvang. Deze onderhandelingen leiden tot afspraken in de cao. Hoe meer leden, hoe sterker onze onderhandelingspositie bij de werkgevers.

Volledige rechtsbijstandsverzekering voor werk en privé

Als lid beschik je over een volledige rechtsbijstandsverzekering voor werk- én privézaken. Dit is uniek! Er is geen andere vakbond in Nederland met een complete rechtsbijstandsverzekering in het lidmaatschap. Je kunt bij ons terecht bij vragen of conflicten rondom werk en inkomen, maar ook in het geval van privézaken. Denk bij privézaken bijvoorbeeld aan een aanrijding, conflicten rond een aankoop of bij medische kwesties.

Gratis persoonlijk advies

Wij geven antwoord op jouw vragen over je salaris, je contract of bijvoorbeeld een onderwerp als vrije dagen. Als lid kun je bellen of chatten met deskundige medewerkers.

Iedere drie weken het onderwijsmagazine Schooljournaal

In Schooljournaal lees je wat er speelt in het onderwijs, wat je collega’s doen en denken, hoe het op andere scholen gaat, de politieke plannen uit Den Haag en wat CNV Onderwijs voor je doet.

Onderwijsevenementen, trainingen en cursussen

Blijf jezelf ontwikkelen. Als lid kun je (gratis) deelnemen aan interessante evenementen, trainingen en cursussen. Daarbij vergroot je jouw netwerk en leer je direct van jouw collega’s.

Een groot netwerk van 52.000 collega’s

Via de vereniging heb je toegang tot een groot, landelijk netwerk van 52.000 onderwijscollega’s.

Bereken je voordeel