De cao po (primair onderwijs)

Header-Image

Op deze pagina vind je alle informatie over de cao in de sector PO (primair onderwijs). Zo vind je hier de cao. Daarin zijn alle afspraken over je rechtspositie en arbeidsvoorwaarden vastgelegd. Op de nieuwspagina vind je het laatste nieuws rondom de cao en eventuele cao-onderhandelingen.

De belangrijkste vragen en antwoorden over de arbeidsvoorwaarden in het primair onderwijs vind je op de pagina veel gestelde vragen. Of klik hier voor de reader Veel gestelde vragen over duurzame inzetbaarheid (PDF).

Sinds 1 januari 2014 zijn alle afspraken over rechtspositie en arbeidsvoorwaarden in het primair onderwijs vastgelegd in één cao. In die cao staan afspraken over primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Onder de primaire arbeidsvoorwaarden vallen het salaris, de bovenwettelijke uitkering bij werkloosheid en arbeidsongeschiktheid en de normjaartaak. Alle andere arbeidsvoorwaarden zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden. De arbeidsvoorwaarden die op dit moment van kracht zijn, staan in de cao primair onderwijs 2018-2019.

Klik hier voor de cao 2018-2019.

Bekijk hier de infographic werkverdelingsplan PO.

Klik hier voor de salarischeck tool.

Download hier je verlofkaart

Bekijk hier de infographic over Duurzame inzetbaarheid

 

Bestuurders: Joyce Rosenthal, j.rosenthal@cnv.nl, telnr. +31 6 4840 6199 en Myriam Biekens, m.biekens@cnv.nl, telnr. +31 6 2143 1882

Voor vragen of opmerkingen over de cao primair onderwijs, kun je een e-mail sturen naar cao-po@cnv.nl.