Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Uitnodiging netwerk-/themabijeenkomst Anders Actieven: “Haalt u het beste uit uzelf?”

7 december 2017 | 10:00 - 16:00

Regio: Groningen, Friesland en Drenthe
Datum:  7 december 2017
Tijdstip: van 10.30 uur tot 16.00 uur
Locatie/plaats: De Drentse Zaak, Beilerstraat 24 te Assen (0592-763 401)

Ook dit jaar organiseren wij weer een bijeenkomst voor alle Anders Actieven van CNV Connectief in deze regio. CNV Connectief heeft 3 Sectoren: Onderwijs, Overheid & Publieke Diensten en Zorg & Welzijn. Elke Sector heeft een Stuurgroep (Onderwijs) of Sectorgroep Anders Actieven (Overheid & Publieke Diensten en Zorg & Welzijn) die de belangen behartigt van de uitkeringsgerechtigden: mensen die (deels) een uitkering ontvangen tot de AOW-leeftijd is bereikt.

Centraal staat voor onze regionale bijeenkomsten de ontmoeting. Daarnaast geven we actuele informatie en regelen we een workshop waarvan wij denken dat die bij de Anders Actieven aansluit. Ook horen wij graag wat er bij jou leeft aan vragen.

Wij hebben regelmatig vragen ontvangen wanneer wij weer eens het onderwerp actuele ontwikkelingen in de sociale zekerheid agenderen. Vandaar dat dit onderwerp nu voor de ochtend op het programma staat. Malika Habouria, beleidsmedewerker bij CNV Connectief zal een presentatie geven en op vragen reageren. Zij zal ook stilstaan bij het regeerakkoord.

Voor de middag hebben we een workshop geregeld. Jeannette de Haan- Dijkstra gaat met ons aan de slag over onze “Persoonlijke Effectiviteit”. Hoe haal je het beste uit jezelf?. Hoe blijf je goed functioneren in jouw omgeving? Welke ballen wil je in de lucht houden? Maak bewuste keuzes bij wat je doet. In deze workshop ga je aan de slag met je eigen kwaliteiten en ontdek je welke ontwikkelpunten je hebt. Dit doen we door middel van oefeningen en opdrachten.

Programma
10.00 – 10.30 Ontvangst met koffie of thee
10.30 Opening van de bijeenkomst door de dagvoorzitter
10.45 Kennismaking
11.15 Actuele ontwikkelingen in de sociale zekerheid en het regeerakkoord door Malika Habouria, beleidsmedewerker bij CNV Connectief.
12.30 – 13.30 Lunch
13.30 – 15.00 Workshop: “Persoonlijke effectiviteit” door Jeannette de Haan-Dijkstra
15.00 Rondvraag en evaluatie
15.30 Afsluiting

Wij verwelkomen je graag op onze netwerkbijeenkomst in Assen

Met vriendelijke groet,
namens de Stuurgroep Anders Actieven Onderwijs en Sectorgroep Anders Actieven van Zorg & Welzijn / Overheid & Publieke Diensten,
Leny Snoep- van Vliet, Siebe Balt, Frits Eizema en Henno Eckhardt

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk 30 november 2017. Je kunt je opgeven via https://andersactievengfd.eventbrite.nl Wil je meer weten over deze dag, dan kun je mailen naar andersactieven-cnv-connectief@cnv.nl Als je je niet per mail kunt aanmelden, dan kan dat ook per post naar: Flip Homburg, Hoogewei 44, 4464 AL Goes, telefoon: 0113-212121.

Graag in je aanmelding vermelden:
naam, adres, telefoonnummer en emailadres;
tot welke Sector je behoort (Onderwijs, Z&W, O&PD);
of jouw achtergrond WW of WAO is;
eventuele dieetwensen en/of mobiele beperkingen.

Alle anders actieve leden van CNV Connectief zijn welkom. Collega’s, die geen lid zijn van CNV Connectief en in een overeenkomstige situatie (komen te) verkeren, mag je als gast meenemen. Wel even aanmelden. De bijeenkomst is gratis, inclusief lunch.

De reiskosten voor de regionale bijeenkomst worden (volgens de nieuwe declaratieregeling) niet vergoed.

Locatie en bereikbaarheid
De Drentse Zaak is gevestigd aan de Beilerstraat 24 te Assen. Er is voor mensen met een beperking parkeergelegenheid aanwezig. U kunt uw auto ook parkeren in parkeergarage Torenlaan. Het tarief is € 6,00 per dag.

Vanaf het station is het ongeveer 1 kilometer lopen. Vanuit het station ga je vanaf de Overcingellaan rechtsaf naar Oosterhoutje; aan het eind rechtsaf en meteen linksaf de Wilhelminastraat uitlopen; aan het einde ga je linksaf en ben je in de Beilerstraat.

 

 

Gegevens

Datum:
7 december 2017
Tijd:
10:00 - 16:00