Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Themabijeenkomst hbo: Werkdruk? Hoezo, een dag heeft toch 24 uur?

februari 6 | 09:30 - 16:00

Doorwerken en bereikbaar blijven, ook buiten werkuren. Hoe hoog leggen we met elkaar de lat? Wat kunnen we hierover afspreken en wie is hierbij aan zet? Tijd om hierover met elkaar in gesprek te gaan.

Wil je meepraten? Dan ben je van harte welkom op de themabijeenkomst: Werkdruk? Hoezo, een dag heeft toch 24 uur? op:

Donderdag 6 februari 2020
9.30 – 16.00 uur (met aansluitend een borrel)
De Koninklijke Schouwburg, Den Haag

Wat kun je verwachten?
Josje Dikkers, lector Organiseren van verandering in het publieke domein bij Hogeschool Utrecht, belicht tijdens deze bijeenkomst de werk-privé balans.

Irene Houtman, senior researcher bij TNO, gaat in op recente cijfers over werkdruk in het onderwijs. Hoe pak je werkdruk aan volgens de PDCA-cyclus uit de wegwijzer werkdruk TNO?

Het plenaire gedeelte wordt in de ochtend en middag afgewisseld met verschillende inhoudelijke parallelsessies, waarin je in groepen met elkaar ideeën en ervaringen kunt uitwisselen.

Voor wie?
Deze themabijeenkomst is vooral bedoeld voor leidinggevenden, HR-adviseurs, beleidsadviseurs en leden van de ondernemingsraad of medezeggenschapsraad van de hogescholen. Ook vertegenwoordigers van de vakbonden zijn van harte welkom.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie of om je direct aan te melden op de website van Zestor.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Zestor. Zestor is opgericht door de sociale partners in het hbo, waaronder CNV Onderwijs.

Gegevens

Datum:
februari 6
Tijd:
09:30 - 16:00

Organisator

Zestor