Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Save the date: Werksessie Kleurrijk op de werkvloer, Utrecht

oktober 5 | 10:00 - 15:00

Georganiseerd door de Commissie Diversiteit van CNV Connectief
Hoe cultureel divers is jouw organisatie? Mag je jezelf zijn en worden ieders talenten benut? Discriminatie op de werkvloer komt regelmatig voor. Dit is jammer want een etnisch-cultureel divers samengesteld personeelsbestand is van grote meerwaarde. Wil jij meedenken over het bevorderen van een inclusieve organisatiecultuur met meer kleur? Meld je hier aan voor onze werksessie Kleurrijk op de werkvloer op 5 oktober! Je gaat met handige tools en ideeën naar huis.

Wat gaan we doen?
Met Adriana van Dooijeweert, voorzitter van het College voor de Rechten van de Mens, verkennen we knelpunten van culturele diversiteit en discriminatie. Vervolgens gaan we met inspirerende experts in gesprek over mooie praktijkvoorbeelden van een inclusieve organisatiecultuur. We gaan het onder andere hebben over werving & selectie, het aantrekken en behouden van cultureel talent. Tot slot werken we ideeën uit tot voorstellen voor instrumenten, adviezen en handvatten voor op jouw werk en in jouw sector.

Wie zijn de experts?
Naast Adriana van Dooijeweert zullen andere experts zoals Alice Odé en Paul Guds van Diversiteit in Bedrijf ons inspireren en meenemen in de wereld van een inclusieve organisatiecultuur. Reinette Kiès, Projectleider Realisatie Banenaanpak, vertelt over haar aanpak bij de Provincies. Jan Kampherbeek werkt aan re-integratie en mobiliteit met het Loopbaanstation. Semih Eski, Voorzitter CNV Jongeren, weet hoe je beroepen aantrekkelijk maakt voor multicultureel talent. Thiko Ong van de Rotterdamse Anti Discriminatie Raad geeft advies over werving & selectie. Sharda Kamaansing, Voorzitter van het Multicultureel medewerkersnetwerk Rijk, inspireert over het belang van een netwerk op de werkvloer. Zennu Haile Michael van KeerCommunicatie leert ons meer over interculturele communicatie
*Binnenkort lees je hier het volledige programma met de dagindeling.

Voor wie is deze werksessie?
Vind jij gelijke kansen en een maatschappij waarin iedereen mee kan doen belangrijk? Dan ben je van harte welkom om mee te denken en mee te doen! Kaderleden, OR- en MR- leden zijn in het bijzonder uitgenodigd. Neem gerust een collega, vriend of familielid mee. Je hoeft geen lid te zijn van het CNV.

Wanneer en waar?
Zaterdag 5 oktober 2019 van 10:00-15:00 uur
in het Cursus- en vergadercentrum Domstad.
Koningsbergerstraat 9
3531 AJ Utrecht
Meld je nu hier aan! Download hier de flyer.

Vragen?
Voor vragen kun je mailen naar diversiteit@cnv.nl

 

Gegevens

Datum:
oktober 5
Tijd:
10:00 - 15:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

CNV Connectief
Telefoon:
030 751 1003
E-mail:
info@cnv.nl
Website:
www.cnvconnectief.nl

Locatie

Cursus-en Vergadercentrum Domstad
Koningsbergerstraat 9
Utrecht, Nederland
+ Google Maps