Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Regiobijeenkomst VO te Goes over generatiepact en juridisering van het onderwijs

18 januari 2018 | 16:00 - 17:30

Vorig jaar bleek er onder leden veel belangstelling voor het idee van het zogenaamde generatiepact. Dit generatiepact maakt het mogelijk dat ouderen minder gaan werken zodat meer jongeren kunnen gaan werken. Deze regeling willen we laten gelden voor zowel onderwijsgevend personeel als onderwijsondersteunend personeel.

Ook juridisering is een actuele kwestie: zijn docenten en scholen voldoende beschermd tegen de oprukkende claimcultuur? Welke gevolgen heeft dit voor bijvoorbeeld de gymlessen, voor schoolkampen en uitstapjes naar musea of voor ongelukken in het praktijklokaal?

Daarom organiseren wij op dit moment op diverse plaatsen in het land workshops over het generatiepact en over juridisering. Voor dit laatste onderwerp kun je casussen inbrengen: graag een week van tevoren aandragen zodat een deskundige daarnaar kan kijken.

De workshops duren van 16.00 uur tot en met 17.30 uur en worden geleid door Kyra Keybets en Tom Boot, bestuurders van CNV Onderwijs. Wij zorgen voor koffie en thee. De toegang is voor zowel leden als niet-leden gratis.

Voor opgave en voor het eventueel inleveren van juridische verzoekonderwerpen: voortgezetonderwijs@cnv.nl. Bij de bevestiging ontvang je de adresgegevens.

Gegevens

Datum:
18 januari 2018
Tijd:
16:00 - 17:30

Organisator

CNV Connectief
Telefoon:
030 751 1003
E-mail:
info@cnv.nl
Website:
www.cnvconnectief.nl