Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

OOP-bijeenkomst te Zaandam over functioneringsgesprekken en professionaliseringsplannen

21 februari 2018 | 16:00 - 20:30

Voor wie is deze netwerkbijeenkomst?
Alle leden en niet-leden met een onderwijsondersteunende functie zijn van harte welkom. Neem gerust een collega mee.
De stuurgroep OOP van CNV Onderwijs organiseert deze netwerkbijeenkomsten op meerdere plaatsen in het land. Hierbij zijn ook leden van de stuurgroep OOP aanwezig. Je kunt dus al je vragen stellen, bijvoorbeeld over wat CNV Onderwijs in het algemeen en de stuurgroep OOP in het bijzonder voor jou als onderwijsondersteuner betekent en doet!

Waarom wil je deze bijeenkomst bijwonen?
Een medewerker van CNV Onderwijs geeft informatie over hoe je een functioneringsgesprek kunt voorbereiden en hoe je zelf aan de slag kunt gaan met je eigen professionalisering. Je ontmoet collega’s en hoort waarmee zij bezig zijn. Je ontvangt een bewijs van deelname. Op 21 februari zijn de volgende infoshops:

OOP en functioneringsgesprekken
Op steeds meer scholen worden functioneringsgesprekken gevoerd met de onderwijsondersteuners. En lang niet iedereen weet hoe hij hiermee moet omgaan. Hoe verloopt zo’n gesprek? Mag je zelf ook iets inbrengen? Wat kan het gevolg zijn van zo’n gesprek? Samen kijken we naar de volgende onderwerpen: wat is het doel van het gesprek, waarover gaat het en hoe kun je je goed voorbereiden?

OOP en je eigen professionaliseringsplan
In deze training schrijf je stap voor stap een eigen plan.
Wat vind jij belangrijk? Waarvan word je gelukkig (stap 1)? Waar wil je zijn over een paar jaar en hoe kom je daar? Je leert hoe je een duidelijke tijdsplanning en een realistisch kostenplaatje maakt (stap 2). En we kijken met welke wensen van de werkgever je vooraf al rekening kunt houden. Zo krijg je een plan waar ook je leidinggevende enthousiast van wordt. Zodat jij goed kunt uitleggen hoe jouw plannen passen bij waar jouw leidinggevende met de onderwijsinstelling naartoe wil (stap 3).

PROGRAMMA
16.00 uur – Inloop met koffie en thee
16.15 uur – Welkom en opening
16.30 uur – Eerste workshop
18.15 uur – Broodmaaltijd en gelegenheid tot informele ontmoeting
19.00 uur – Tweede workshop
20.30 uur – Afsluiting

Datum: woensdag 21 februari 2018
Tijd: 16.15 tot 20.30 uur (inloop 16.00 uur)
Locatie: De Vuurvogel, Eemmeer 15b, 1509 GL Zaandam.

Stuur deze uitnodiging door naar geïnteresseerde collega’s en stagiaires. Deelname is gratis. Geef je op via https://oop21022018.eventbrite.nl

De school ligt in een woonerf. Je kunt het beste aankomen via het Flevomeer. Dan kom je recht voor de school uit. Parkeren kan in de wijk en op het schoolplein.

Gegevens

Datum:
21 februari 2018
Tijd:
16:00 - 20:30

Organisator

CNV Connectief
Telefoon:
030 751 1003
E-mail:
info@cnv.nl
Website:
www.cnvconnectief.nl