Laden Evenementen

« Alle Evenementen

online workshop ‘Omgaan met een moeilijke klas’

oktober 1 | 19:00 - 21:00

Evenement Navigatie

Stuurgroep Jong nodigt je uit voor de online workshop ‘Omgaan met een moeilijke klas’ door Kees van Overveld. Deelnemers krijgen het boek ‘Gedragsoplossingen voor de moeilijke groep’ van Kees van Overveld thuisgestuurd. Leden volgen de workshop gratis; niet-leden betalen € 17,50.

Schrijf je in als deelnemer door te klikken op Meer weten. Dan meld je je  hier aan (link werkt in het scherm dat opent na Meer weten.

Gedragsproblemen in klassen behoren tot de grootste uitdaging binnen het vak van leraar. Op deze interactieve bijeenkomst zal Kees van Overveld vooral ingaan op irritant, klein probleemgedrag dat, uitgevoerd door meerdere leerlingen, voor enorme gevoelens van stress en frustratie bij de leerkracht zorgen. Wat is dat voor gedrag dan?

Onder andere dit: leerlingen … lopen ongevraagd van hun plaats, praten door de uitleg van de leraar heen, volgen de instructies van de leraar niet op, geven een brutaal antwoord op een vraag, negeren tijdens het zelfstandig werken het rode stoplicht en praten hardop door de klas, lachen de leraar uit enz.

Kees van Overveld verkent met ons wat iedere dag opnieuw de moeilijke situaties zijn. Daarnaast geeft hij praktische tips hoe je (beginnend) probleemgedrag kunt stoppen of verminderen.

Iedere deelnemer aan deze online workshop krijgt als bonus het nieuwe boek van Kees: ‘Gedragsoplossingen voor de moeilijke groep’. Dit boek beschrijft de lastige situaties in de klas waar elke leerkracht mee te maken heeft. Het boek staat boordevol tips om morgen direct toe te passen!

Zorg dat je erbij bent en meld je aan. Er is slechts plaats voor een beperkt aantal deelnemers.

Locatie

Online, via MS Teams
-
-, - - Nederland
Telefoon:
-
Site:
-

Organisator

CNV Onderwijs
Telefoon:
0307511003
Site:
onderwijs.cnvconnectief.nl

Bedrag

€ 0 (voor leden)
€ 17,50 (voor niet leden)

Overige informatie