Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Onderzoekskader 2017 voortgezet (speciaal) onderwijs in de praktijk

13 september 2017 | 17:00 - 20:00

Vanaf augustus werkt de Inspectie van het Onderwijs formeel met de nieuwe onderzoekskaders. Deze onderzoekskaders bevatten een aangepast waarderingskader en een beschrijving van de nieuwe werkwijze van de inspectie.

De nieuwe onderzoekskaders van de Onderwijsinspectie vragen van besturen, schoolleiders en docenten een andere voorbereiding op – en inzet tijdens – het inspectiebezoek. CNV Onderwijs en CNV Schoolleiders willen dat onderwijspersoneel met vertrouwen de Onderwijsinspectie ontvangt voor een onderzoek. Deze bijeenkomst draagt daaraan bij met informatie over wat de onderwijsinspectie verwacht en uitwisseling van ideeën voor het presenteren van de visie, ambities, doelen en (beoogde) resultaten van de school.

Het programma van de bijeenkomst bestaat uit de volgende onderdelen:
1.    Uitleg van de Onderwijsinspectie over het nieuwe onderzoekskader.
2.    Ruimte voor vragen aan de Onderwijsinspectie over het nieuwe onderzoekskader.
3.    Aan de slag met visie en ambities van de eigen school: Nieuw bij het onderzoek bij een school, is dat de Onderwijsinspectie zoveel mogelijk wil aansluiten bij het zelfbeeld van de school. De Onderwijsinspectie biedt scholen de gelegenheid om bij de start van het onderzoek de eigen visie, ambities, doelen en beoogde/behaalde resultaten te presenteren. Hoe presenteer je dit aan de Onderwijsinspectie.

Voor: Leden en niet-leden
Toegang: Gratis
Datum: Woensdag 13 september 2017
Tijd: 17.00-20.00 uur (inloop vanaf 16.30 uur)
Locatie: Kantoor CNV Onderwijs en CNV Schoolleiders, Tiberdreef 4, 3561 GG Utrecht (naast station Utrecht Overvecht)
Aanmelden: tot 6 september via deze link

Deze bijeenkomst is gericht op docenten, onderwijsondersteuners, onderwijsdienstverleners en schoolleiders in het voortgezet onderwijs en het voortgezet speciaal onderwijs.
Stuur deze uitnodiging gerust door naar geïnteresseerde collega’s. Wil je collega de bijeenkomst bijwonen? Aarzel niet, meld aan en neem mee.

Gegevens

Datum:
13 september 2017
Tijd:
17:00 - 20:00
Evenement Categorie:

Organisator

CNV Connectief
Telefoon:
030 751 1003
E-mail:
info@cnv.nl
Website:
www.cnvconnectief.nl

Locatie

cnv
Tiberdreef 4
Utrecht, Nederland
+ Google Maps