Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Filmmiddag 2019

maart 16 | 12:00 - 16:00

‘Een meeslepend en emotioneel verhaal voor iedereen die in het onderwijs werkt’

Op zaterdagmiddag 16 maart tussen 12.00 en 16.00 uur organiseert CNV Onderwijs voor het vijfde jaar een filmdag met netwerkborrel door heel Nederland. Bij Focus Filmtheater in Arnhem,  Louis Hartlooper Complex in Utrecht, De Balie in Amsterdam, Filmtheater het Fraterhuis in Zwolle, Cinesneek in Sneek en last but not least de ECI cultuurfabriek in Roermond draaien we een prijswinnende film die je gezien moet hebben!

Voor leden van CNV Onderwijs is het toegangskaartje gratis, niet-leden betalen € 10,- (inclusief 2 gratis consumpties).

Waarom een filmdag?

CNV Onderwijs is niet alleen een vakbond, maar ook een vakvereniging die mensen uit het onderwijs samenbrengt. Naast je dagelijkse werkzaamheden, kan het ook prettig zijn om via een film op situaties in je werk te reflecteren met collega’s van andere scholen en onderwijssectoren. De filmdag biedt niet alleen een ontspannen middag maar ook de mogelijkheid om dit actuele onderwerp bespreekbaar te maken en ervaringen, ideeën en tips uit te wisselen onder het genot van een drankje en in een ontspanning setting.

Voor wie?

De filmdag is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is in de diverse onderwijssectoren (PO, VO, MBO en HBO). Nodig vooral collega’s vrienden en kennissen uit die ook werkzaam zijn in het onderwijs.

Praktische informatie

Datum: 16 maart 2019
Tijd:
12.00 – 16.00 uur
Locatie: Focus Filmtheater in Arnhem, Louis Hartlooper Complex in Utrecht, De Balie in Amsterdam, Filmtheater het Fraterhuis in Zwolle, ECI cultuurfabriek in Roermond.
Kosten: leden gratis, niet leden € 10,- (inclusief 2 consumpties)
Aanmelden:

 

 

Gegevens

Datum:
maart 16
Tijd:
12:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Organisator

CNV Onderwijs
Telefoon:
0307511003
Website:
onderwijs.cnvconnectief.nl