Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bijeenkomst loopbaanontwikkeling OOP’ers (met certificaat)

juni 19 | 16:00 - 20:00

Datum:           woensdag 19 juni 2019
Tijd:                16:00 tot 20:00 uur
Plaats:           CNV gebouw, Tiberdreef 4, 3561 GG Utrecht (naast station Utrecht-Overvecht)

Voor wie is deze bijeenkomst?

Op scholen is het onderwijsondersteunend personeel (OOP) net zo onmisbaar als de leraren. Ben jij je als OOP’er bewust van je talenten en hoe je die het beste kunt inzetten? Wil je meer uit je loopbaan halen en doorgroeien in je carrière maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is het programma Onderneem Ontwikkeling Positief! iets voor jou.

Deze bijeenkomst wordt speciaal voor onderwijsondersteuners (t/m schaal 8) georganiseerd. Aan het einde van de bijeenkomst ontvang je een certificaat.

Programma

Het programma bestaat uit twee onderdelen:

  1. een workshop
  2. individueel coachingsgesprek.

Tijdens de workshop ga je met de loopbaancoach en andere OOP’ers aan de slag. Het programma is interactief en inspirerend. Met behulp van een kaartspel ontdek je je ambities en talenten. En je wisselt ervaringen uit met andere OOP’ers.

Na de workshop volgt eventueel een (nader te bepalen) individueel gesprek met de loopbaancoach. De coach kan je helpen bij het verder uitwerken van de uitkomsten van de workshop. Hoe ga je je ambities verwezenlijken en hoe maak je het bespreekbaar binnen je school. Het coachingsgesprek duurt een uur.

Informatie

Voor leden is de bijeenkomst gratis. Niet-leden betalen €25,- Dit bedrag vervalt als je lid wordt tijdens de bijeenkomst.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de stuurgroep Onderwijsondersteuners.

Voor aanmelden en meer informatie kun je een mailtje sturen naar onderwijsondersteuners@cnv.nl onder vermelding van: loopbaanbijeenkomst 19-06-2019

We zien je aanmelding voor deze bijeenkomst graag tegemoet. Vol is vol, bij (te) veel belangstelling wordt er een nieuwe extra datum gepland.

Gegevens

Datum:
juni 19
Tijd:
16:00 - 20:00
Evenement Categorie:

Organisator

CNV Onderwijs
Telefoon:
0307511003
Website:
onderwijs.cnvconnectief.nl

Locatie

Tiberdreef 4, Utrecht
Tiberdreef 4
Utrecht, 3561GG Nederland
+ Google Maps